Det mobile køkken

Brug af hegn til områdesikringI kender det sikkert alle sammen. Man skal holde en større fest eller arrangement, folk skal have noget at spise og der er ikke et køkken i nærheden. Hvad gør man så? Man kunne jo vælge at bestille mad udefra, men mange vil gerne selv lave maden, og dermed sørge for at det er noget sundt og nærende som de får og spise, så dette kan jo så ofte være et problem. Heldigvis er det nu kommet en løsning på dette problem – det mobile køkken. Container firmaet DC Supply A/S, som ligger i Nørresundby, Aalborg, men leverer til hele landet, har netop lanceret et nyt spændende produkt. Bare placere vognen bag dit hegn og du er klar til at begynde at lave mad. Et mobilkøkken som kan betjene op til 400 personer. Dette mobil køkken er en del af deres modul koncept. Så du kan nemt kæde det sammen med deres skurvogn og du har nu også mulighed for sovepladser til dine gæster, eller en pavillon til udstillings rum eller til at holde selve festen i. Personligt syntes jeg det er et rigtigt fedt koncept. Det med at man blot kan sætte et mobilkøkken op, hvor man nu engang har behov for det, er meget brugbart. Sidste uge skrev jeg et indlæg om brug af smykker i det lokale fitness center, som fik en del opmærksomhed, som i kan se her, dette indlæg regner jeg dog ikke med for lige så stor opmærksomhed, da det jo er et noget mere kedeligt emne, som ikke er super relevant for alle. Selv er jeg dog meget imponeret over disse mobile køkkener, og syntes det er rigtigt smart.

Hvorfor et mobil køkken?

Jeg hører selv til den slags som ikke bryder mig om at bestille mad ude fra, da disse typer af mad ofte indeholder alle de forkerte ting. Så er jeg meget mere til selv at lave maden, men dette kan jo ofte være noget af et problem når man langt væk fra alt. Nogle gange kan man være heldig at finde en spejderhytte eller noget i den stil, til at holde festen i, men dette er ikke altid muligt, og så er det at et mobilkøkken jo kan være en super god løsning. For det perfekte miljø fik jeg opstillet et trådhegn omkring området fra Ishøj Hegn, det lavede en god afgrænsning og gav lidt ekstra sikkerhed.

Mobil mad fra det mobile køkken Hegn - en god kombination til dig der kræver kvalitet og service

Den første gang jeg så det i brug, var her for et par uger siden, da vi var på et camping ophold. På campingpladsen var der mange gæster som havde brokket sig over at det nogle gange var lidt besværligt at lave noget godt ordentligt mad i sin campingvogn og havde spurgt ind til om det var muligt at låne det køkken som var på campingpladsen. Da dette ikke var en optimal løsning havde campingpladsen, så i stedet valgt at få sat et mobil køkken op, som alle pladsens gæster så frit kunne benytte. Dette syntes jeg var en rigtig god ordning og jeg også ved hvor svært det kan være at lave et godt måltid mad i en campingvogn. Så hellere et professionelt køkken som dette, hvor der nærmest er alt inden for udstyr. Derfor syntes jeg at det mobile køkken fra Dc-supply.dk er et rigtigt godt produkt, som fortjener maks stjerner. DC supply er et af Danmarks førende firmaer inden for special løsninger i containere og containerudlejning, og endnu en gang er de kommet med et rigtigt got og brugbart produkt. Se mere på

    http://www.dc-supply.dk/dk/civil/danmarks-bedste-mobilkoekken.htm

og find det køkken som passer bedst til dit behov.

Nu vil gå ud i mit eget køkken, snitte en bunke grønsager og lave en god og nærende æggekage med masser af grønt og chiafrø. Noget som sikkert godt kunne laves til 2-3 personer i en camping vogn, men næppe til 10-15 hvis man også har gæster på besøg.

Mere info om det nye mobilkøkken finder du hos:

DC Supply A/S
Virkelyst 8
DK-9400 Nørresundby
web: http://www.dc-supply.dk